Hlavní obsah
Článek

Je skoro k neuvěření, že se najdou lidé, kteří hanlivě komentují postavu novopečené maminky. Čerstvou zkušenost s hatery má i topmodelka Candice Swanepoel (35). Ta si přečetla kritiku na své, po porodu ještě vypouklé břicho.

Jednoho to až zamrzí, modelka ale na sobě nedala rozjitřené emoce znát. Slušně haterům odpověděla, aby se nejdřív podívali sami na sebe, než začnou někoho hanět, a - stručně řečeno - ať jí dají pokoj. „Standardy krásy jsou občas nereálné, zvlášť pro ženy v tomto období. Nestydím se ukázat své poporodní břicho, jsem na něj vlastně dost hrdá. Svého syna jsem v něm 9 měsíců nosila, takže myslím, že mám právo mít malé bříško,“ dodala modelka.

Vzápětí opět vklouzla do plavek, červené bikiny tentokrát vyměnila za černé jednodílné, a znovu vyrazila na pláž. Aby se zrelaxovala, a zároveň dala jasně najevo, jak moc si kritiku (ne)bere k srdci. Tleskáme.

Swanepoel má s partnerem Hermannem Nicolim celkem dvě děti. První syn Anaca se narodil v říjnu 2016, druhý Ariel před necelým měsícem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám