Hlavní obsah
Článek

Britská celebrita Katie Price (45) se rozhodla, že svůj vztah podrobí zatěžkávací zkoušce v podobě společné dovolené. S partnerem Krisem Boysonem zvolili Thajsko, kde zatím panuje uvolněná atmosféra.

Ta Katie ponoukla odložit horní díl plavek a zaplavat si a následně se položit na lehátko jen tak nalehko. Trochu tím ale zatopila mužům v dohledné vzdálenosti, kteří v nastalé situaci museli začít usměrňovat své pohledy. Price na rozdíl od nich vypadala skoro znuděně. Na pozornost je zvyklá a na (polo)nahotu ostatně také.

Podle některých zdrojů britských médií se v Thajsku dokonce chystají zásnuby. „(Kris) Ví, že Katie by byla ráda vdaná, takže se chystá jí nasadit prsten, přestože ještě není rozvedená s Kieranem,“ píše The Sun.

Zmíněný Kieran Hayler je otcem dvou z modelčiných celkem pěti dětí, těch nejmenších, syna Jetta Riviery a dcery Bunny. Nejstaršího Harveyho, který se narodil postižený, má Katie s Dwightem Yorkem, s prvním exmanželem Peterem Andrem má ještě syna Juniora Savvu Andrease a dceru Princess Tiaamii Crystal Esther.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám