Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Uznávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (66) už při svých výletech s pořadem Ano, šéfe! po českých a moravských restauracích viděl ledacos, ale aby se takhle dopálil, jako v rybí restauraci v Pardubicích, a vyhodil jídlo přímo od stolu, to se ještě nestalo. Podívejte se na video, ve kterém nepříčetný Pohlreich na pokraji infarktu nadává kuchaři s majitelem za jejich kulinářské zmetky!

Zdeněk Pohlreich si v Pardubicích opět užije své. Najde tu podnik plný zaprášených a nesmyslných serepetiček, po jejichž odstranění restaurace prokoukne. Jen je ještě potřeba otřít ulepené stoly a vyhodit stávající prostírání. "Tohle se v létě dává na stůl a v zimě za dveře. Na stole máte matrace s obtisklejma vajglama," říká majiteli. Ani jídlo ho neuchvátí, hlavně příloha ke specialitě podniku. "Tyhle brambory tady ležej od loňský Velký pardubický. Tohle tu naposledy jedl Váňa, teď jsme to dostali my," hnusí se Pohlreichovi předložená "bašta". Nejvíc ho ale naštve polední menu. Nechápe, proč hosté dostávají v létě palačinku s kompotem a ne čerstvými jahodami. Salát bez chuti pak rovnou hodí do rybníka. "Kdo to má k***a žrát?" zuří.

Avšak kuchař nad Rybárnou rozhodně neláme hůl. Líbí se mu, že majitel dokáže obléct zástěru a pomoci v kuchyni. Tuší, že při troše nasměrování personálu i podnikatele může z podniku udělat hojně navštěvovanou restauraci. "Člověk se musí z toho jídla pos*at do vejšky," radí kuchařovi, jak zlepšit zážitek z návštěvy restaurace. Dnešní díl Ano, šéfe! odvysílá Prima ve 21:20 hodin.

Reklama

Další články

Načítám