Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V šatech značky Alexander McQueen se vévodkyně z Cambridge (42) vdávala a od té doby kousky luxusního britského brandu obléká pravidelně, vždy na významné společenské události. Jejím nejoblíbenějším jsou decentní šaty, které Kate vlastní hned v několika barvách.

Poprvé se v jednoduchých elegantních šatech po kolena objevila na křtu princezny Charlotte. Tehdy v roce 2015 oblékla krémovou variantu, která se zdá být její nejoblíbenější. Vyrazila v ní i na tradiční oslavy narozenin královny Alžběty II. Trooping the Colour v roce 2016, a přibalila ji i loni na návštěvu Belgie.

Ve stejném modelu, tentokrát světlounce žluté barvy, zazářila na květnové svatbě prince Harryho a Meghan Markle a na nedávné oslavy u příležitosti 100. výročí královského letectva zase oblékla světle modrý odstín. Barvy vždy ladí s klobouky, fascinátory, případně dalšími typy pokrývek hlavy, i lodičkami a dolaďuje je brožemi. Alexandra McQueena Kate oblékla i na pondělní křtiny prince Louise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám