Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestačtyřicetiletá britská moderátorka Lisa Snowdon si zavzpomínala na svá modelingová léta a souhlasila s nafocením kampaně pro obchod JD Williams. Její snímky v plavkách se dočkaly velkého ohlasu.

Lisa vystřídala několik modelů, které cílí na ženy starší 35 let. Pózovala v červených dvoudílných plavkách, v modrých i v černých vcelku. Focení se odehrálo v krásném prostředí zahrady s bazénem u luxusní vily. „Je skvělé najít plavky, které sednou a podpoří, co mají,“ ví své majitelka bujných proporcí.

Žena, které kdysi patřilo srdce herce George Clooneyho, je dnes zasnoubená s kolegou Georgem Smartem (37). Aby si vedle mladšího muže co nejdéle udržela svěží vzhled, dopřává si pravidelné dávky obličejové akupunktury. „Může to vypadat hrozivě, ale je to skvělé relaxační ošetření. Jsem nadšená z výsledků, vnímám změny na těle, v mysli, srovnalo mi to hormony a celkově zlepšilo zdraví,“ nedá dopustit tuto léčebnou metodu.

Reklama

Další články

Načítám