Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Victoria Hervey (41) dobře ví, jak ukázat svoje křivky. Jako dcera 6. markýze z Bristolu se umí nosit jako dáma, ale jako urozená už se příliš často neobléká. Svoje přednosti vystavuje spíše v odvážnějších kouscích nebo v bikinách.

V těch zářila na pláži v Malibu, kam vyrazila za odpočinkem. Přestože často cestuje po celém světě, americké destinace má nejraději. Svým famózním životem se ale nechala trochu unést a zapomněla na to, že léta plynou poměrně rychle. V nedávném rozhovoru pro Daily Mail otevřeně promluvila o zmrazení svých vajíček.

„Jako většina žen jsem si i já uvědomila, když už bylo téměř pozdě, že toužím po dítěti. Vlastně chci dvě. Proto doufám, že věda dokáže zastavit čas, dokud pro ně nenajdu toho správného otce,“ vysvětlila proč se uchýlila k tomuto kroku, který pro ni však nebyl vůbec jednoduchý.

„Bylo to pro mě velmi emotivní, hodně jsem plakala. Nejde jenom o injekce, které vám denně píchají, ale také o prášky, cítíte se kvůli nim jako na emoční horské dráze,“ svěřila se. Snad se krásné aristokratce tento proces nakonec vyplatí a brzy najde toho pravého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám