Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ráda by se odpoutala od rolí v nekonečných seriálech a pracuje na skutečné herecké kariéře. Sara Sandeva (26) má i přes svůj nízký věk jasno, kam by se měla její kariéra ubírat, a proto si pečlivě nevybírá pouze role, ale stejný přístup má i ke společenským akcím a médiím.

Proto když dostala příležitost fotit pro módní magazín Grade, kde se na obálce objevila Alena Šeredová, Simona Krainová, nebo Aňa Geislerová, okamžitě nekývla. „Museli jsme jí samozřejmě dopředu představit koncept, abychom ji ujistili o uměleckém záměru,” popsal začátek spolupráce s herečkou šéfredaktor magazínu Pavel Mahdal.

Sandeva se nakonec odvážila fotit dokonce v plavkách po boku slovenského modela Dominika Dobranského. „Focení probíhalo ve stylu ikonického filmu Bazén s Romy Schneiderovou a Alainem Delonem. Dokonce jsme našli za Prahou i takovou ’středomořskou vilu’ s bazénem,” doplňuje Mahdal. Výsledek focení, které probíhalo pod taktovkou Lukáše Kimličky, můžete sami posoudit.

Diváci Saru Sandevu znají například ze seriálů Gympl s (r)učením omezeným, Ulice nebo z filmů Strašidla, Muzzikanti či nověji Po čem muži touží.

Reklama

Další články

Načítám