Hlavní obsah
Článek

Česká Barbie Gabriel Jiráčková (24) přiznala, že trpí nevyléčitelnou nemocí. Trápí ji nemoc flegmóna. Jde o agresivně se šířící infekci měkkých tkání těla. Pokud se včas nepodchytí, hrozí i amputace končetiny.

"Jde o streptokoka, který napadá měkké tkáně, nejčastěji končetiny a hrozně rychle se to šíří a postupně rozežírá tělo," vysvětlila Super.cz Gabriel.

"Poslední rok jsem to léčila třikrát. Naštěstí jsem to vždycky podchytila včas. Teď se akorát bojím, že když odcestuju daleko a vrátí se mi to, bude to problém. Tato nemoc se musí léčit do dvou dnů. Pak se to může extrémně rychle rozšířit, hrozí i smrt nebo amputace končetiny," prozrazuje.

Nemohou být právě plastiky komplikací a zhoršovat její zdravotní stav? "Informovala jsem se na to, nemá to s ním nic společného. Žádnou souvislost to s tím nemá," zdůrazňuje Jiráčková.

Nejvíce se bojí cest, které ji letos čekají. Hlavně té na Bali. "Budu muset zajít k doktorovi a vyprosit si antibiotika dopředu. Kdyby se to náhodou objevilo, abych je rychle mohla nasadit," dodala Barbie, která se letos s partnerem chystá do Los Angeles, Dubaje a na Bali. Je to součást dokumentu, který připravují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám