Hlavní obsah
Článek

Extrémně hubená zpěvačka Radka Fišarová (46) začala v šestém měsíci těhotenství konečně přibírat. Všichni se dokonce obávali, že kvůli tomu, že jí neroste bříško, má rizikové těhotenství. Nahrával tomu i fakt, že zrušila své závazky v muzikálech Kat Mydlář a Dracula. "Vzdala jsem se rizikových rolí, ale rizikové těhotenství nemám," ubezpečila Radka Super.cz.

"Narostlo mi bříško a prsa. Myslím, že těch sedm kilo se spravedlivě rozložilo. Už jsem musela nakoupit i nové podprsenky. Dřív jsem sice nějaká prsa měla, ale když jsem hodně zhubla, zmizela a znovu se s nimi sžívám," přiznala.

Radka se úplně práce nevzdala. "Točila jsem desku, pravidelně kvůli tomu dojížděla až do Ostravy. Ale přestala jsem sama řídit dlouhé trasy, raději jsem jezdila vlakem," vysvětlila. Dokonce zkouší ještě jednu muzikálovou roli. "Ale ta je pohybově nenáročná," ujistila.

Radka se objevila na křtu dvojcédéčka Kata Mydláře, aby se pozdravila s kolegy, s nimiž se už na představení nevídá. A byla stejně jako většina hostů překvapená, když se v roli kmotra objevilo vietnamské prasátko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám