Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také toužíte po opravdové lásce? První kroky k vysněnému partnerovi začínají na portále Seznamte.se. Nejkvalitnější česká online seznamka Vám pomůže najít toho pravého partnera pro společnou cestu životem.

První rande si dali v kavárně, za tři měsíce jeli na dovolenou a za rok se vzali

Foto: seznamte.se
Více

Foto: seznamte.se

Komerční sdělení

Zní Vám to jako pohádka, nebo úryvek z romantické komedie? Kdepak. Možná podobný příběh kdysi někdo napsal, ale jedná se i o reálné situace z prostředí seznamek. Tam se seznamuje čím dál tím více lidí, a to hlavně těch středního věku. Zahoďte všechny zábrany a zaregistrujte se na Seznamte.se, kde najdete plnou databázi mužů, kteří čekají, až je někdo osloví.

Proč zrovna Seznamte.se?

Foto: seznamte.se
Více

Foto: seznamte.se

Komerční sdělení

Jsme seriózní seznamka, která poskytuje nadstandardní služby. O tom svědčí i fakt, že náš portál využívá zhruba 300 tisíc uživatelů, jejichž profily několika způsoby ověřujeme. Eliminujeme tak ty, kteří by byli zaměřeni pouze na flirt či vyhledávali nezávazný sex, a nedočkáte se ani reakcí od robotů či falešných profilů.

Prémiové funkce pro ženy zdarma!

Foto: seznamte.se
Více

Foto: seznamte.se

Komerční sdělení

Ženy mají navíc plné členství zdarma, takže můžete využívat celou škálu služeb a funkcí najednou. Uživatelkám doporučujeme například rychloseznamku a také vědecký dotazník. Pokud chcete použít rychloseznamku, pak jen jednoduše pomocí filtru nastavíte, o jaké protějšky byste měla zájem a odkud by měli být, a okamžitě uvidíte jejich profily včetně fotografií. Vzájemné sympatie si s tím, kdo Vás přitahuje, vyjádříte velmi snadno pouhým označením „líbí se mi“. Stejně tak může někdo označit Vaši fotografii, což na svém profilu hned uvidíte.

Se seznamováním Vám rádi pomůžeme a snažíme se Vám ho co nejvíc usnadnit

Foto: seznamte.se
Více

Foto: seznamte.se

Komerční sdělení

Vědecký dotazník je další originální funkce, kterou seznamka navrhovala ve spolupráci s doktory sociálních věd, tedy se zkušenými odborníky, kteří se seznamováním dlouho zabývají. Ti vymysleli algoritmus, pomocí něhož najdete partnera přímo „šitého na míru“. Dotazník totiž obsahuje několik sekcí a po jeho vyplnění Vám systém ukáže 100 mužů s nejlepší shodou a podobným bydlištěm, aniž byste musela podrobně zkoumat jejich profily. Budete možná překvapená, jaké zajímavé potenciální partnery Vám systém najde.

Bezpečnost nade vše!

Foto: seznamte.se
Více

Foto: seznamte.se

Komerční sdělení

Používání stránky Seznamte.se je zcela bezpečné. Neposkytneme Vaše údaje žádné třetí osobě a nehrozí ani to, že by se nám někdo naboural do systému. Zabezpečení a kvalitní šifrování je samozřejmostí, takže odposlech není možný. V případě jakýchkoliv problémů můžete navíc seznamku kontaktovat. Vzhledem k tomu, že sídlí v Praze, může uživatelům na rozdíl od zahraničních seznamek poskytovat kdykoliv kvalitní technickou podporu. U těch zahraničních často hrozí, že se buď nedomluvíte, nebo Vám nikdo z podpory neodpoví. Návštěvou seznamky významně zvýšíte šanci, že si najdete partnera. Neváhejte a zaregistrujte se co nejdřív. Vysněný protějšek již určitě čeká.

Další články

Načítám