Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vietnamskou sestřičku z Ordinace v růžové zahradě potkáváme v poslední době často díky tomu, že má za sebou několik filmových projektů. Tentokrát se naše kroky sešly na premiéře filmu Úsměvy smutných mužů, kde má menší roli narkomanky v léčebně.

Ha Thanh Špetlíková prozradila, že na premiéru sháněla garderobu na poslední chvíli. Takže jsme zažertovali, jestli nebylo snadnější zajít do Sapy. "To ne, ale špatné věci tam nejsou. Nakonec mi šaty spíchla kamarádka ze střední školy, u které jsem včera byla. Přála jsem si, aby model připomínal křídla, protože se ve filmu hodně mluví o archandělovi Gabrielovi," vysvětlila svůj model s odhalenými zády, v němž si ji manžel Martin, kterého nám poprvé představila, pořádně hlídal.

Herečku čeká ještě v srpnu premiéra dalšího snímku Miss Hanoi, kde má hlavní roli, momentálně ale nic nového nenatáčí a volno má i v Ordinaci. "Jsem ráda, že mám konečně víc času pro sebe," řekla nám. Toho ale také není mnoho, protože kromě herectví se věnuje i kostýmnímu návrhářství. Naposledy to bylo pro film Mars.

Reklama

Další články

Načítám