Hlavní obsah
Článek

Premiéru během premiéry zažila Sandra Nováková (41) s manželem Vojtěchem Moravcem. Jejich syn Mikuláš (2,5) byl totiž vůbec poprvé v kině.

„Šli jsme ho s kinem spíše seznámit, popravdě jsme ani nečekali, že v sále vydrží nakonec tak dlouho. Zvládl téměř tři čtvrtě hodiny, pak už ho začalo víc bavit lézt pod sedačky nebo sdělovat své dojmy lidem v sousedních řadách. Ale příšerkami od té doby celkem žije a nutí nás mluvit jako netopýr,” uvedla po projekci filmu Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená herečka známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Během letních prázdnin se bude Sandra snažit věnovat především synovi. Zároveň ji ale čekají nějaké pracovní povinnosti. „Léto nás čeká polopracovní, ale pokud to vyjde, zajedem si alespoň na pár dní na Moravu. Vetší dovolenou plánujeme zase až v zimě,” říká herečka, která jezdí s rodinou do tepla spíše v chladných měsících roku.

„O tři týdny si zkrátit zimu se nám letos strašně zalíbilo,” říká Sandra Nováková, která byla loni v Thajsku. „S jednou krosnou a kočárkem. Neměli jsme dopředu nic naplánované, rozhodovali jsme se vždy až na místě, kde budeme, kam pojedeme, kolik času tam strávíme,” vzpomíná herečka na dobrodružnou výpravu. „Začali jsme Bangkokem, pak Krabi, Phi Phi, Phuket a zase Bangkok. A bylo to skvělý,” říká Sandra Nováková, která s rodinou pojede na podobnou výpravu i příští zimu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám