Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká raperka Cardi B (25), vlastním jménem Belcalis Almanzar, která se nedávno stala první raperkou v historii s dvěma hity na prvním místě v prestižním žebříčku Billboard Hot 100, porodila dcerku Kulture Kiari Cephus. Nad jménem holčičky sice zůstává rozum stát, ale když vezmeme v potaz jména jejích rodičů, tak už se ničemu nedivíme.

Raperka porod oznámila včera na svém Instagramu, kde sdílela nahou fotku s těhotenským bříškem. Stejnou fotku sdílel i její manžel raper Offset (26), vlastním jménem Kiari Kendrell Cephus z velmi úspěšného rapového seskupení Migos. Slavný pár, který je ostře sledovaný jak médii, tak fanoušky na sociálních sítích, se na prvního společného potomka už velice těšil.

Kulture Kiari Cephus 07/10/18 @offsetyrn

Příspěvek sdílený Cardi B Official IG (@iamcardib), Čec 11, 2018 v 7:36 PDT

Rok 2018 je skutečně rokem Cardi B. Po loňském mega úspěchu singlu Bodak Yellow, který ji katapultoval na vrchol hudebních žebříčků, vydala své debutové album s názvem Invasion of Privacy. Bývalá striptérka se nijak netajila tím, jak náročné bylo nahrávat album, točit klipy a vystupovat během těhotenství.

„Byla jsem zabookovaná i na šest večerů v týdnu, a všechno byly akce, které se prostě nedaly odmítnout. Ve studiu jsem tak musela být celou noc, bylo to náročně, protože jak prcek rostl, moc se mu probdělé noci nelíbily,“ svěřila se v pořadu Ellen DeGeneres. Uvidíme, jak dokáže slavná hvězda, která je oblíbená pro svou prostořekost a vtipný přízvuk, skloubit kariéru s mateřstvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám