Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nejmladší a nejbohatší. Kylie Jenner (26) už dávno není jen královnou selfíček s filtry (i když těch ve svém podnikání k propagaci využívá hojně), ale velmi úspěšnou byznysmenkou. Magazín Forbes její celkové jmění odhaduje na 900 miliónů dolarů. Na obálce srpnového čísla, které se věnuje americkým podnikatelkám, tak není nikdo jiný než právě dvacetiletá Kylie.

Jenner zbohatla hlavně díky své kosmetické značce Kylie Cosmetics. Nejprve začala prodávat jen rtěnky, které se setkaly s enormním úspěchem, později do portfolia zařadila i další produkty na líčení jako make-upy, oční stíny apod. K tomu nějaké ty reklamy, partnerství se značkami a nesmíme zapomenout na zisky z rodinné reality show Keeping Up with the Kardashians a vyjde suma atakující hranici miliardy dolarů.

Pokud se ji Kylie v blízké době podaří překročit, sesadí z čela řebříčku dosud nejmladšího „self made“ miliardáře Marka Zuckerberga, který se jím stal v 23 letech. Jenner letos oslaví 21. narozeniny.

Jen pro srovnání: jmění nejslavnější sestry Kylie Kim Kardashian je odhadováno na 350 miliónů dolarů, její otec, nyní Caitlyn Jenner, hospodaří se sto milióny dolarů, matka Kris Jenner se šedesáti milióny, sestry Khloé a Kourtney se 40 respektive 35 milióny a jmění topmodelky Kendall Jenner je odhadováno na 18 miliónů dolarů.

Kylie Jenner na obálce magazínu Forbes

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám