Hlavní obsah
Článek

V naprostém šoku se z mezinárodní soutěže krásy Miss Asia Pacific World 2011 v jihokorejském Daegu vrátila Miss Wales Amy Willerton.

Devatenáctiletá dívka si postěžovala na příšerné podmínky, ve kterých údajně účastnice soutěže musely žít, a tvrdí, že organizátoři po ní i po ostatních dívkách vyžadovali sex. Splnění této jejich podmínky prý bylo jedinou cestou k vítězství.

„Bylo to naprosto příšerné. Dva z pořadatelů mě sexuálně obtěžovali, jeden se mi pokoušel sundat horní díl plavek. Když jsme pózovaly se sponzory, zkoušeli nám strkat ruce na nepatřičná místa,“ svěřila se deníku The Sun.

„Vzali si dívky stranou a řekli jim, že jistě vědí, co mají dělat, aby vyhrály – všem nám bylo jasné, že tím myslí sex,“ tvrdí vyděšená Amy. „Zavolaly jsme policii, ale pak jsem viděla, jak jeden z organizátorů přímo tam vytáhl peněženku, když přijeli,“ obvinila dívka pořadatele z uplácení místních policistů.

Amy rovněž uvedla, že jí organizátoři odmítli proplatit 600 liber za letenku, ačkoliv to ve smlouvě slíbili, ubytovali ji v pokoji, kde chyběla i postel a jídlo dostávala jen jednou denně.

„Byla tam jen deka na podlaze. Dvě noci jsem to vydržela, pak jsem si ale stěžovala a přestěhovali mě do jiného hotelu,“ prozradila.

Amy už bylo jasné, že nemá šanci uspět, pokud nebude po vůli někomu z šéfů. Koupila si tedy letenku a 14. října se vrátila zpět do Británie.

„Pořadatelé mi řekli, že naloží má zavazadla do jiného auta, já to ale odmítla, protože jsem jim nevěřila,“ uvedla. „V pořádku jsem se vrátila, ale dalším dvěma dívkám, které chtěly odjet, kufry zabavily. Moc se mi ulevilo, když jsem se vrátla domů,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám