Hlavní obsah
Článek

Britská herečka a modelka Yazmin Oukhellou po mnoha spekulacích fanoušků ohledně další plastiky prsou otevřeně přiznala, že mají pravdu. Pod kudlu šla kvůli jizvám, které jí zůstaly po prvním zvětšení, a s tím související ztrátě sebevědomí, jak uvedla.

Odpověď na otázky svých příznivců brunetka zveřejnila spolu s fotkou, na které fanoušci již mohou obdivovat její nové míry. „Po mé první augmentaci mi zůstaly jizvy, které mě nezasáhly pouze po fyzické stránce, ale také po psychické, a podkopaly moji sebedůvěru,“ postěžovala si s tím, že když je člověk na obrazovkách, ještě to neznamená, že srší sebevědomím. „To je mýlka,“ říká.

There’s been a lot of speculation recently in regards to my boobs and whether or not I’ve had them re-done. Well...... the answer is YES ‍♀️ Following my first augmentation I was left with scarring that not only affected me physically but mentally as well and really knocked my confidence. Many people think that just because you’re on TV, you are body confident but they are so wrong. I’d just like to thank the amazing team @surgeryfinance247 for nurturing me on the journey of my second augmentation and helping me every step of the way. I’m so pleased with the results. Their expert team have your best interests completely and they even help you find not only the correct surgeon for the job, but one that’s in your area. They also help finance your procedure and qualify you ahead of the consultation. Now thanks to them I finally feel body confident, have felt the best I ever have done on my recent holiday to Dubai and love my new boobs in bikinis. Bikini from my beauties @isawitfirst ‍♀️

Příspěvek sdílený Yazmin Oukhellou (@yazminoukhellou), Čec 10, 2018 v 12:05 PDT

Modelka se chlubí novým poprsím

Plastika prsou není její jedinou, kvůli úrazu podstoupila také  úpravu nosu. „Nejdřív jsem z toho byla nervózní, ale jsem šťastná, že můžu bez problémů dýchat a ten malý hrbolek je pryč,“ řekla s tím, že není podporovatelkou nepromyšlených zákroků a všem, kteří o jakékoli estetické operaci uvažují, radí dobře vše zvážit.

Reklama

Další články

Načítám