Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní výprodej je v plném proudu a na 4home.cz nyní naleznete opravdu neodolatelnou nabídku sezónních slev. Exkluzivní sortiment povlečení přináší vše od klasických puntíků a proužků přes květinové vzory až po pohádkové motivy pro vaše nejmenší – to vše navíc za opravdu nejnižší ceny v historii. Neváhejte, skladové zásoby se rychle tenčí! Akce platí do 18. července nebo do vyprodání zásob.

Výhodná sada povlečení se slevou 38 %

Více

Komerční sdělení

Pusťte do své ložnice závan léta s dokonalým námořnickým povlečením. Nadčasový pruhovaný oboustranný vzor v oblíbené barevné kombinaci bílé, tmavě modré a červené dodá vaší ložnici ten správný šmrnc. Příjemný jemný vzdušný materiál se velmi snadno udržuje a rychle schne. V sadě 2x povlak na přikrývku a 2x povlak na polštář.

Oblíbené puntíky se slevou až 43 %

Více

Komerční sdělení

Elegantní potěšení pro každého puntičkáře. Rozverné puntíky vnesou retro atmosféru do každé ložnice a díky decentnímu šedo-bílému provedení navíc působí velmi elegantně. Měkká a příjemná 100% bavlna vám zaručí kvalitní a pohodlný spánek každou noc, takže se vždy budete do své postele s nadšením vracet. Povlečení je oboustranné – z jedné strany šedé s bílými puntíky, z druhé strany bílé s šedými puntíky. Nabízíme ve více rozměrech.

Černobílá elegance se slevou až 43 %

Více

Komerční sdělení

Dokonalý luxus a elegance v černobílém provedení – to je originální bavlněné povlečení Tango s poutavým geometrickým vzorem. Jednoduché kruhové ornamenty zaujmou na první pohled a dodají každému pokoji ten správný šmrnc. Měkká a příjemná 100% bavlna vám zaručí kvalitní a pohodlný spánek každou noc. Povlečení je oboustranné – z jedné strany černé s bílým vzorem, z druhé strany bílé s černým vzorem. Nabízíme ve více rozměrech.

Hravé puntíky se slevou až 43 %

Více

Komerční sdělení

Veselý motiv puntíků ve svěží zelené barvě dodá vaší ložnici nádech jara v každém ročním období. Klasické retro provedení si zamilují všichni s hravou duší. Měkká a příjemná 100% bavlna vám zaručí dokonalé pohodlí při spánku. Povlečení je oboustranné – z jedné strany zelené s bílými puntíky, z druhé strany bílé se zelenými puntíky. Nabízíme ve více rozměrech.

Letní motiv plameňáků se slevou až 43 %

Více

Komerční sdělení

Usínejte na vlnách letních rytmů s oblíbenými plameňáky! Populární motiv v kombinaci se světle modrým geometrickým vzorem originálně vyladí váš pokoj v dokonalou oázu klidu a budete si tak každý den připadat jako na dovolené u moře. Měkká a příjemná 100% bavlna vám zaručí kvalitní a pohodlný spánek každou noc. Nabízíme ve více rozměrech.

Další články

Načítám