Hlavní obsah
Článek

Spíš než jako manželka hokejisty Michala Neuvirtha (30) je Karolina Gudasová (31) v kulturním prostředí známá jako muzikálová zpěvačka. S příchodem mateřství musela ale sympatická brunetka své aktivity pochopitelně omezit. Po narození dcerky Emilky (9 měsíců) se Karolina sice na čas vrátila na scénu a působila v muzikálech Mefisto, Mýdlový princ i na scéně divadla Semafor, ale jen na chvíli. Opět je v radostném očekávání.

„Hrála jsem v lednu a v květnu. Vzhledem k tomu, že rodím v prosinci, tak uvidím, kdy se vrátím,” uvedla na charitativním turnaji Hokejky pro Kluka Puka v Mikulově, který moderovala společně s hercem Pavlem Nečasem. „Nechávám to otevřené, uvidím, jak to budu s dítětem zvládat,” říká.

Většinu roku pobývá Karolina s rodinou ve Spojených státech, kde její manžel úspěšně působí v NHL. Je proto logické, že je kariéra manžela přednější. „Do nového projektu nebudu vstupovat, protože devadesát procent roku jsem v Americe. Nebylo by to ani zodpovědné vůči mým alternacím.”

Muzikálová zpěvačka zatím neuvažuje ani o tom, že by se pokusila uplatnit v Americe. „Se dvěma dětmi to je složitější. Zároveň nikdy nevíme, kde budeme, protože se můžeme kdykoli okamžitě stěhovat. Říkám si, že se teď budu věnovat dětem a za pět šest let můžu zase něco začít dělat,” říká Karolina Gudasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám