Hlavní obsah
Článek

Už tři čtvrtě roku je Libuška Rohlíčková, dříve známá jako Vojtková, dvojnásobnou maminkou.  Dcera Elinka jí dělá velkou radost a je pohodové miminko. Svou klidnou povahu desetiměsíční holčička projevila i při výběru náušniče.

„Nechat Elince píchnout ouška byla jasná volba. Sice jsme o tom s manželem trochu přemýšleli, ale já jsem vždycky chtěla, aby holčička měla náušničky. Teď už jen čekáme na očkování, protože se doporučuje píchnout ouška až po očkování. A pak hned nasadíme náušničky,“ vysvětlila bývalá tanečnice, jež byla v minulosti vdaná za Dana Hůlku a Josefa Vojtka, s nímž má syna Matýska.

Na výběr náušniček Libuška přizvala i manželovu maminku Evu Hruškovou s manželem Janem Přeučilem. Hrušková, která je známá hlavně jako filmová Popelka, si dala jako babička na výběru záležet. Nezabránil jí v tom ani fakt, že si doma zapomněla brýle, vystačila si s lupou, kterou jí šperkařka pohotově zapůjčila.

„Vybrali jsme krásná srdíčka s červeným přírodním rubínem, které může Elinka nosit do školního věku. Jejich dětská kolekce je velmi univerzální a holčičky mohou mít náušničky od miminka až do věku malé slečny,“ radovala se Libuška, která je už dvojnásobnou maminkou. Dětská kolekce šperků je vytvořena tak, aby miminko nemohlo v postýlce či kočárku náušničky ztratit. Navíc design je tak nadčasový, že děvčátka mohou mít náušničky dlouhá léta.

Reklama

Další články

Načítám