Hlavní obsah
Článek

Australskou herečku Rebel Wilson (38) přivedly pracovní povinnosti do Prahy. Na sociální síti se pochlubila nejen záběry z české metropole, ale také filmem, kde se předvede v netradiční roli.

Sympatická boubelka je známá z komedií Ženy sobě či Jak přežít single. Rebel si vyhlédl úspěšný novozélandský režisér Taika Waititi, který se v Česku rozhodl realizovat film Jojo Rabbit. Po trháku Thor: Ragnarok s Chrisem Hemsworthem a Cate Blanchett opět sáhl po hereckých hvězdách. Do Česka s ním kromě Rebel Wilson přicestovala i Scarlett Johansson a držitel Oscara za hlavní roli ve filmu Tři billboardy kousek za Ebbingem Sam Rockwell.

Režisér dostal pozvánku na zahájení karlovarského festivalu, herci se na něm ale neobjevili. V případě Rebel je to velká škoda, protože je pověstná svým smyslem pro humor. Fanoušci se na ni mohou podívat alespoň na videu, kde se chlubí výhledem z hotelu. Herečka mohla přímo ze svého pokoje obdivovat Pražský hrad i Karlův most.

Prague!

Příspěvek sdílený Rebel Wilson (@rebelwilson), Čec 4, 2018 v 6:47 PDT

Ve filmu Jojo Rabbit dostala Rebel roli nacistky. A natáčení si moc užila. „Hrát nacistku nakonec nebylo tak zlé. Spoluprací s legendárním Taikou Waititim, oscarovým Samem Rockwellem, úžasnou Scarlett Johansson, Alfiem Allenem a všemi těmi talentovanými dětmi na place se mi splnil sen. Jojo Rabbit musíte zkrátka příští rok vidět,“ napsala Rebel k fotce zachycující ji v nové roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám