Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v březnu si Barbora Mottlová (37) užívala v Thajsku se zlatníkem Robertem Hájkem, za dva měsíce však láska mezi ní a exmilencem Agáty Prachařové či Katky Sokolové vyprchala. V červnu si herečka postěžovala na bolavé srdíčko a vyjádřila obavy, že ještě není připravená na další vztah. O měsíc později už si ale užívá s novým partnerem.

Kráska, známá ze seriálů První republika, Ohnivé kuře nebo Přístav, vyrazila se svým přítelem Markem na slunnou Sardinii, která je vyhlášená svými jedinečnými romantickými plážemi s křišťálovým mořem. Herečka tak po několika náročných měsících plných práce, natáčení, zkoušení v divadlech, moderování a zpívání utekla do klidu.

„S Markem se cítím skvěle. Je to můj pan Úžasňák. Je velmi pozorný, galantní a já jsem opečovávaná jako princezna. Je i velmi něžný a mazlivý a zároveň je to i chlap, kterému testosteron rozhodně nechybí," prozradila nám Bára o svém příteli.

Je vidět, že jí nový vztah opravdu svědčí a přidává jí na kráse. Je ve formě a pořád samý úsměv. „Vzali jsme si soukromý apartmán a baví mě se o miláčka starat, chystat dobrůtky, jako smažit palačinky nebo péct štrúdl. Půjčili jsme si kabriolet, takže se vydáváme každý den na výlety a zkoumáme různé pláže i zákoutí ostrova," popisuje Mottlová, jak si užívá dny se svou novou láskou.

Bářin nový přítel má titul inženýra ekonomie, dá se tak odvodit, že bude mimo šoubyznys. Zatím Mottlová vypadá opravdu zamilovaně, tak se necháme překvapit, jestli vše skončí u letního románku, nebo z toho bude láska jako trám a kupa dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám