Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak skloubit pracovní povinnosti a péči o rodinu a děti? S modelkou Simonou Krainovou (51) jsme si tentokrát povídali právě na tohle téma. Přiznává, že s tím někdy bojuje. "Snažím se víc věnovat dětem, a proto jsem z některých pracovních aktivit upustila a věnuji se jenom tomu, co je pro mě důležité," svěřila.

Skladba klientů se jí ale prý po tomto přehodnocení nezměnila. "Spíš jinak reaguju na některé věci, snažím se třeba udělat během jednoho týdne maximum práce a pak být čtrnáct dní jenom s dětmi. Rozkládám si to jinak než dřív," vysvětlila.

Některé nabídky ale už odmítá. "Jsou to hlavně takové, kdy mám být ve spodním prádle anebo v plavkách na přehlídkovém mole. Myslím si, že to už patří opravdu mladším, i když jsem za každou nabídku vděčná. Ale už pečlivě zvažuju, co si vyberu," doplnila.

"Opravdu hlavně kvůli dětem, protože posledních pět let mi uteklo hrozně rychle, byla jsem pořád v jednom kole a viděla, jak mi ty děti rostou před očima. Usoudila jsem, že je čas, abych zpomalila a věnovala se víc jim," míní.

Ničeho ale nelituje. "Je to špatně a člověk by to nikdy dělat neměl. Prostě děláme věci z nějakých důvodů a příčin a je to, jak to má být. Nelituju ničeho. Jsem vděčná, že dělám práci, která mě baví. Je výhrou se ráno probudit a říct si, že si žijete svůj sen. Jsem spokojená, nemusím se do ničeho nutit a jsem obklopená úžasnými lidmi, kteří mě inspirují a motivují jít dál," uzavřela Simona

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám