Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již od června se spekulovalo o tom, že je Rihanna po ročním vztahu se saúdským miliardářem Hassanem Jameelem (29) opět single. Vypadá to však, že jsou tihle dva stále spolu, a dokonce si vyrazili na společnou dovolenou do Mexika. Nicméně vypadalo to spíš na trable v ráji.

Pár vypadal, že o něčem minimálně velmi vášnivě diskutuje, a zatímco zpěvačka zuřivě gestikulovala, Hassan vypadal, že mu moc není do řeči. Informaci o jejich údajném rozchodu vypustil před měsícem do světa portál MediaTakeOver, který rovněž uvedl, že Rihannu vztah už nebavil, zatímco Hassan byl rozchodem zdrcen.

Ať tak či onak, na společnou dovolenou přeci jen ještě vyrazili, i když to možná nebyla taková idylka jako před rokem ve Španělsku, kde byli tihle dva poprvé spatřeni spolu. Od té doby se jako pár na veřejnosti příliš neukazovali, neboť si Rihanna své soukromí bedlivě střeží. Uvidíme, jestli to bude jejich poslední společná dovolená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám