Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Avril Lavigne (39) a miliardář Phillip Sarofim (32) jsou romanticky spojováni teprve od března letošního roku, ale vypadají jako nerozlučná dvojka. Během romantické večeře v Beverly Hills se od sebe nemohli odtrhnout.

Phillipův otec Fayez Sarofim pochází z Egypta a je známým texaským miliardářem. Jeho jmění činí zhruba 1,5 miliardy dolarů, takže Phillip žádný chudák jistě nebude. Stejně jako zpěvačka sama, i on byl v minulosti ženatý. Lavigne byla vdaná dvakrát, a to za frontmana skupiny Sum 41 Derycka Whibleyho a za zpěváka skupiny Nickelback Chada Kroegera, se kterým se definitivně rozešla v roce 2015.

Mezitím Avril téměř po pěti letech plánuje návrat na hudební scénu. V posledních letech se soustředila především na své zdraví. Kvůli borelióze byla dokonce půl roku upoutána na lůžko. „Cítím se mnohem lépe. Byla to dlouhá doba, co jsem na scéně nebyla, ale nyní se věnuji nahrávání. Mám svůj život zpátky, což je skvělé. Na muzice pracuji každý den a jsem vděčná, že ji mohu dělat,“ svěřila se Lavigne časopisu People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám