Hlavní obsah
Článek

Půvabné hollywoodské herečky Gwyneth Paltrow (39) a Kate Winslet (36) v jejich nových rolích nepoznáte. Jindy roztomilá blondýnka, která ve snímku vypadá opravdu nepřitažlivě, ztvárnila pacienta 0, hvězda filmu Titanic zase doktorku Mears. Podívejte se na video a do fotogalerie, a zhodnoťte, jak se na nich maskéři vyřádili.

Hlavní dějovou linkou filmu je vzduchem se šířící virus, který během několika dnů usmrtí napadeného člověka. S rychlým šířením epidemie se lékaři po celém světe snaží najít lék a minimalizovat paniku, která koluje ještě rychleji, než samotný virus.

Už dlouhou dobu se v jednom filmu nesetkalo tolik zvučných jmen jako právě v Nákaze. Na plátně se kromě Kate a Gwyneth objeví Matt Damon, Jude Law, Bryan Craston, Marion Cotillard a další skvělí herci.

Nákaza se těší obrovskému úspěchu a to nejen u diváků, kteří film viděli, ale i u filmových odborníků. Režisér Steven Soderbergh tak může být náležitě spokojený. Jeden z nejočekávanějších filmů sezóny můžete v našich kinech shlédnout už ode dneška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám