Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Jedna z nejúspěšnějších Češek, modelka Tereza Maxová (52) na svém blogu zveřejnila fotografii svého nejmladšího synka Aidena Oymena. Toho porodila v pražské porodnici v Podolí 7. října a váží aktuálně 4, 4 kg. Kromě zmíněné fotografie na svém internetovém blogu uvedla i další informace o svém nejmladším synovi, kterého má s tureckým přítelem Burakem Oymenem (39). "Sem se rozhodl, že to dnes vezmu za mámu. Ale jen krátce, na dlouhé povídání jsem prý ještě dost malý. Říkal jsem si, že bude dobré se představit a uvést pár věcí na pravou míru. Tak předně, jmenuju se Aiden Oymen. Jméno jsem dostal těšně před příchodem na porodní sál. Mamka byla na měkko… joooo, hormony, a tak ji asi oslovilo to, že v turečtině to znamená osvícený (to jsem sám zvědav, co z toho bude)," píše jménem svého nejmladšího syna Tereza.

Ta dále prozradila také to, jak prožívala samotný porod třetího potomka. "Musím říct, ten císařskej řez je pohoda, zejména když máte šikovnýho doktora. Člověk je hned venku, žádný šrámy ani modřiny, akorát mi trošku svítili do očí. To mamča byla na tom porodním sále dýl. Udělal jsem evidentně dojem, všichni se tvářili překvapeně, jak jsem jí podobnej, a přitom to bylo jasně vidět už na 3D ultrazvuku," pokračuje Maxová, která má z prvního manželství s tenistou Frederickem Fetterleinem syna Tobiase (10) a se svým současným přítelem dceru Mínu (2).

Nepřímo si Maxová rýpla i do bulvárních fotografů, kteří se snažili jejího syna vyfotit. „Popravdě nečekal jsem, že vzbudím takový zájem u cizích lidí. Představte si, že u porodnice stáli lidi s foťákem, vod rána do večera, v tom vedru. Chudáci hladoví, že jim to stálo za to. To mně hlava nebere. Chtěl jsem toho říct víc, ale už mám zase dudlík v puse. Tak se mějte fajn a někdy zase,“ ukončila svou zpověď Maxová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám