Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda kuchařské reality show MasterChef, známý šéfkuchař Marek Raditsch, vyrazil s manželkou Terezou, s níž má roční dceru Vanessu, do Varů. Subtilní blondýnka je tak hubená, že to řeší i její okolí.

"Vařím pořád, ale vařím nejen chutně, ale i zdravě. A toto je ten výsledek, reklama na zdravé vaření," řekl Super.cz Marek směrem ke své ženě. Ta však tak docela nesouhlasila. "Spíš mi okolí říká, že jsem chodící reklama na anorexii. Přihlásila jsem se na půlmaraton, takže teď docela dost makám," uvedla.

Dceru Vanessu také vedou ke zdravému jídlu, od miminka jí dopřávají opravdové pochoutky. "Minule jsme jí dali ochutnat humra a moc jí chutnal. Když už rozmazlit, tak od začátku, a pořádně. Chceme, aby jedla plody moře, ovoce, zeleninu. Ten základ je důležitý. Všechny děti by měly jíst zdravě. Jsou naší budoucností," apeluje Marek.

Druhého potomka s manželkou zatím v plánu nemají. "Užívám si malou. Oba se jí naplno věnujeme, nechceme nic zameškat, není čas se hnát za dalším dítětem," míní Tereza.

Reklama

Další články

Načítám