Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatel Michal Viewegh (56) vyrazil na filmový festival do Karlových Varů se svojí o šestnáct let mladší přítelkyní Monikou. A je vidět, že i po třech letech vztahu jim to klape. Na lázeňské kolonádě se procházeli ruku v ruce a jeden zamilovaný pohled střídal druhý.

Pár se seznámil před lety, když u Viewegha po jeho vážné nemoci Monika pracovala jako pečovatelka. "Když ho opustila Veronika, byl tam tak sám a rodina chtěla, aby mu tam chodil někdo uklízet, zajistil obědy a takovou tu domácí podporu. Oslovili nás jako terénní pracovníky, a tak jsem tam začala jezdit. Povídali jsme si, no velmi jsme si rozuměli a takhle ten vztah vlastně vznikal,“ prozradila Monika.

Pár spolu stále nebydlí ve společné domácnosti, do spisovatelova domu v Sázavě Monika zatím jen dojíždí. "Trávíme spolu víkendy, chodíme na večeře, doma pijeme společně víno a naše děti jsou spolu, takže trávíme čas jako rodina, ale nebydlíme spolu," dodala Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám