Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denisu Nesvačilovou jsme mohli vidět poprvé v posledních Básnících, dostala hlavní roli ve filmu Miluju tě modře, a teď se pochlubila další vysněnou prací. Pět měsíců natáčela třetí sérii populárního seriálu Labyrint, který Česká televize představila na karlovarském festivalu.

"Když jsem před lety viděla první sérii, tak jsem si tajně doma na gauči říkala, jak je to super, a že bych si v tom ráda zahrála. Pak se dlouho nic nedělo, proběhla dvojka, a najednou mi zavolal režisér Jirka Strach, dostala jsem scénáře a začala točit," svěřila, že šlo o její vytouženou roli.

"S Petrem Stachem jsme posilou vyšetřovacího týmu. Skoro pět měsíců jsme byli v Brně, točilo se v okolí Brna i v Rakousku, dostali jsme se až na polskou hranici. Byl to skoro půlroční výlet. Ale bylo docela náročné být tak dlouho od rodiny a od domova. A pak bylo ještě náročné změnit charakter, protože kriminalistka nemůže být tak rozesmátá a veselá jako jsem já," smála se Denisa.

Herečka do Karlových Varů přijela se svým přítelem Janem Melíškem, zpěvákem kapely This!, v níž hraje na baskytaru Vojta Kotek. Ten měl ve městě koncert, zatímco Denisu zaměstnávaly její pracovní povinnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám