Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravdou je, že večery a noci bývají v Karlových Varech chladné. Dámy ale pro krásu rády trpí a na party i tak obléknou róby, v nichž musejí mít husí kůži všude a nadšené nejsou ani jejich ledviny či močové měchýře. Modelka a lékárnice Jana Doleželová (42) ale letos nechtěla nastydnout a před parádou dala přednost osobního komfortu.

„Vím, že to nejsou úplně večerky, ale kabát můžu odložit, když by mi bylo teplo. Nicméně podle předpovědi, že má být šestnáct stupňů, jsem vsadila na jistotu a kabát si vzala. On je k těm šatům od návrháře Marka Lopatiče a jeho značce Marco Inn šitý,“ vysvětlila Jana, proč se vymykala mezi spoře oděnějšími dámami.

Jana ve Varech strávila dva dny, kdy navštívila dvě společenské akce, a pak se vracela ještě na další večírek, i když původně tvrdila, že kvůli malé dcerce Verunce pro ni letošní festival bude jen o procházkách po kolonádě.  „Máme s sebou babičku, která dceru hlídá,“ upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám