Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Speciální pedagožka Markéta Jiránková vystřídala v Karlových Varech svého expřítele Richarda Genzera (57). Přijela na pozvání návrhářky Debbie Brown, jejíž šaty před časem vynesla na párty, ještě před rozchodem s Geňou. Probrali jsme, jak se po rozchodu cítí, a co říkala na jeho opilecké řádění s děvčaty.

"Byl rozšafný, jak tomu říkám. Ale to je dobře, jen ať si to užívá. Já tyhle situace znám, takže jsem na to neříkala nic. Jsem v pohodě. On mě tedy respektoval, ale ty dámy obvykle nebraly ohled na to, že tady jsem já. Takže doma v koutě jsem určitě neplakala," řekla Super.cz v podstatě důvod rozchodu.

A jak porozchodové období Markéta prožívá? "Někdy se mi stýská a někdy jsem zase docela ráda, že mám už tu těžkou etapu za sebou. Uvidíme, co bude dál. Na žádný nový vztah nejsem připravená. Po šesti letech, kdy člověk někoho miloval, je to moc brzo. Ani na žádný flirt nemám náladu," svěřila.

Každopádně pohledy mužů se na ni otáčely, neboť přes 180 cm vysoká dlouhovláska vyrazila na módní show Debbie Brown v šatech s odhalenými zády z jemného materiálu, pod nímž se zřetelně rýsovala ňadra. "Neuvědomila jsme si, že to tak prosvítá, ale s tím už se nedá nic dělat," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám