Hlavní obsah
Článek

Věděli jste, že tyto slavné osobnosti pocházejí z hodně nezvyklých rodin? Jeden z jejich rodičů dříve či později došel k závěru, že jej přitahují osoby stejného pohlaví.

Jay Z

Slavný americký raper a manžel zpěvačky Beyoncé má homosexuální matku. Otec jej v dětství opustil a Gloria Carter se věnovala výchově čtyř dětí. Jay Z její orientaci potvrdil v roce 2017, když jí věnoval píseň Smile, v níž rapuje o tom, že je synem lesbičky.

Amy Adams

Rodiče herečky z filmů Příchozí či Noční zvířata se rozvedli v době, kdy jí bylo 11 let. Její matka Kathryn Adams se stala kulturistkou a začala novou životní etapu po boku jiné ženy. Amy Adams po rozvodů rodičů žila s otcem.

Jennifer Grey

Hvězda Hříšného tance je dcerou herce Joela Greye, který si zahrál v legendárním Cabaretu (1972). Ten v roce 2015 ve svých 83 letech přiznal, že je gay.

Robert De Niro

Homosexuálního otce měl i herec Robert De Niro. Když bylo expresionistickému malíři stejného jména 24 let, opustil svou ženu. Ve 40. letech se ovšem k odlišné orientaci nemohl otevřeně přihlásit a trpěl depresemi.

Jodie Foster

Herečka z Mlčení jehňátek se narodila do úplné rodiny, ale vyrůstala s matkou Evelyn Foster a „tetou“, z níž se nakonec vyklubala matčina přítelkyně. Také Jodie Foster dává přednost ženám. Od roku 2014 je její manželkou fotografka Alexandra Hedison.

Reklama

Další články

Načítám