Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že moderátor Leoš Mareš (47) zůstal na ocet poté, co skončil jeho vztah s modelkou Hankou Svobodovou, navíc se ještě musí strachovat, že skončí za mřížemi! Po loňském incidentu na diskotéce, kdy skopal producenta Petra Dzingela, totiž dostal osmnáctiměsíční podmínku.

Mareš byl tehdy pořádně rozjetý. Pomohla mu v tom vysoká míra alkoholu v krvi a tak se rozvášnil, že kolegu z rádia brutálně napadl. Jenže ten si útok nenechal líbit a Marešovi pěkně zavařil. Státní zástupkyně ale nyní jeho trestní stíhání podmínečně zastavila. Půldruhého roku se však nesmí moderátor dostat do křížku se zákonem, jinak půjde bručet.

"V tomto případu bylo na osmnáct měsíců podmínečně zastaveno trestní stíhání obviněného. Abych tak mohla učinit, musí se obviněný k trestnému činu plně doznat a dohodnout se s poškozeným na náhradě škody," řekla Blesku dozorující pardubická státní zástupkyně Jana Šumpichová.

Mareš slibuje, že se tedy bude chovat jako vzorňák. Nic jiného mu ani nezbývá. Kdyby se dopustil dalšího trestného činu nebo správního deliktu, případ se znovu otevře a nejlépe placený moderátor Česka bude potrestán sazbou od šesti měsíců do tří let.

Reklama

Další články

Načítám