Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na luxusní párty ve stylu hvězdné oblohy se řada dam oblékla hodně odvážně. Výjimkou nebyla spisovatelka Barbara Nesvadbová (49) v róbě od své kamarádky Taťány Kovaříkové. Hluboký výstřih jí doslova přetékal.

"Šaty od Táni nazývám náměsíčný úplněk," vysvětlovala volbu kreace Nesvadbová. "Zatím to dobře drží, tak uvidíme, jak dlouho. Říkala jsem svému partnerovi, že pokud pak půjdeme někam na drink, tak půjdu jedině v jeho saku anebo se převléknu," uvědomovala si nástrahy šatů Bára.

Když už jsme se dostali k partnerovi, nemohli jsme si nevšimnout, že se poslední týdny opět objevuje vedle svého ex Lukáše Nováka. Nedbá tedy rčení, že do jedné řeky se nemá dvakrát vstupovat?

"Ono tohle není podruhé do jedné řeky, ale asi posedmé. Takže si myslím, že jsme experti na stavění mostů a bourání zámků," míní Bára a my páru přejeme, aby se ve vztahu opět jenom nevykoupal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám