Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová (43) na karlovarském filmovém festivalu obvykle v modelech značky Black Eve, na níž spolupracuje se Zuzanou Lešák Černou, sama zdobí červený koberec. Tentokrát jako návrhářka představila svoji kolekci.

Modelka se rozhodla prezentovat svou tvorbu na přehlídce s charitativním podtextem. Výtěžek bude věnován na Andreinu nadaci, která se stará o děti z dětských domovů. "Oslovila jsem modelky, které by byly ochotny předvádět bez obvyklých honorářů, vždyť jde o dobrou věc," svěřila Andrea.

Ta vytvořila spolu s kolegyní kolekci pro všední den i na společenské události. Některé kousky, které byly připravené pro show v karlovarském Spa hotelu Panorama, už jsme měli v nedávné době možnost na Andree spatřit. "Nejsou to ale šaty jenom pro modelky, ale i pro obyčejné ženy. Proto můžeme variabilně upravovat například velikost výstřihů anebo délku modelů," upřesnila Verešová.

A na přehlídce bylo na co koukat. Šaty z nové kolekce Black Eve kromě Verešové předvedla i Andrea Bezděková. Módu si můžete prohlédnout v galerii i na video záznamu přímého přenosu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám