Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) všem vyrazila dech, když se před pár dny objevila na módní show ve spodním prádle a dokonce v tangách. Maminka dvou dětí ukázala, že stále napatří do starého železa a postavu by jí mohly závidět o hodně let mladší děvčata.

Zatímco ostatní krásky z Miss si pozadí zakrývaly šátkem, Andrea ho v pohodě vystavila. "V Čechách je to trend, že si holky zakrývají zadeček, i na této přehlídce si skrývaly postavu. Nemyslím si, že byl klient spokojený a nadšený. Jsem zvyklá ze zahraničí, kde pracuji, že to je součást práce a patří to k tomu. Když se živím jako modelka, mám na to tu postavu a proto to dělám, jsem profesionální," vysvětluje.

Andrea se studem problémy nemá. "Možná právě proto, že cítím, že si to ještě posledních pár roků můžu dovolit, třeba už příští rok ta možnost nebude. Vybrali si mě jako jedinou starší a to je pocta. Nestyděla jsem se," prozrazuje.

A jaký je recept Andrey Verešové na dokonalé pozadí? "Po dvou dětech mít zadek, který vám jiní závidí, je fajn. Sportuju, cvičím. Denně patnáct minut makám na vibrační plošině. S jídlem to nepřeháním. Ale dopřávám si, na co mám chuť. A v zimě pochopitelně trávíme s rodinou hodně času na horách. Jsme nadšení lyžaři," dodala Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám