Hlavní obsah
Článek

Jsou kamarádky, a tak chtěly dělat rozhovor na červeném koberci na zahájení karlovarského festivalu společně. Herečky Jitka Schneiderová (51) a Jana Plodková (42) tak mohly prokázat, že jsou nejen krásné a sluší jim to, ale na zahájení karlovarského filmového festivalu projevily i smysl pro humor.

Dámy svěřily, že se na slavnostní opening připravovaly každá asi hodinku a daly volnou ruku ve výběru róby svým stylistům. Jitce tak Jan Pokorný vybral model od Toma Forda doplněný šperky Bvlgari, Janě její stylistka Lenka Kermes doporučila třpytivý kousek od Elisabetty Franchi obléknout bez jakýchkoliv dalších ozdob.

"Spolupracovat se stylisty je pohodlnější v mnoha směrech. Už vás znají, dokáží si vás v něčem představit, a pak vám ty šaty i seženou," míní Jana Plodková.

"Nemusíme běhat po obchodech, protože mají představu, kde co je. A my máme zase představu o jiných věcech," doplnila ji Jitka Schneiderová.

Jana s Jitkou spolu z festivalu odjíždějí v neděli, ale zatímco Jana se ještě ve čtvrtek příští týden vrátí, Jitku už čekají pracovní povinnosti. "Na Vyšehradě budu hrát denně Brouka v hlavě," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám