Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po avizovaném Timu Robbinsovi, jenž je hlavní hvězdou zahájení 53. ročníku karlovarského filmového festivalu, dorazily do západočeského lázeňského města i další tváře světové kinematografie. Ke grandhotelu Pupp, kde jsou ubytovány, před pár chvílemi přijely i dámy, které byste mohli z kina znát. A také slavný režisér.

Blonďatá valkýra ze Skandinávie, dánská herečka Trine Dyrholm, je rozhodně nepřehlédnutelná. Čeští diváci ji mohli vidět ve snímku Královská aféra. Ve Varech představí film Nico 1988. Fanoušky fantasy zase potěší o něco mladší brunetka Thomasin McKenzie. Osmadvacetiletou herečku původem z Nového Zélandu mohli vidět v posledním Hobitovi.

Ze stejné země pochází režisér Taika Waititi, který dorazil spolu s ní. Ten natočil divácky úspěšný snímek Co děláme v temnotách, který byl stejně jako jeho další film Hon na pačlověky na karlovarském filmovém festivalu uveden. Je také režisérem komiksového velkofilmu Thor: Ragnarok.

Reklama

Další články

Načítám