Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že modelka Heidi Klum (50) snad skoro vůbec nestárne, jsme se přesvědčili už několikrát. Naposledy to dokázala, když si vyšla v červených šatech a vypadala naprosto božsky. Její skutečný věk by jí hádal jen opravdu málokdo. Modelka navíc měla úsměv od ucha k uchu, ostatně to má v poslední době neustále.

Je vidět, že vztah s mladším partnerem jí prospívá. S kytaristou skupiny Tokio Hotel Tomem Kaulitzem (28) randí zhruba od března a od té doby ji zamračenou nikdo neviděl. Zamilovaný pár bez sebe většinou nedá ani ránu. Je tedy možné, že s Tomem Heidi opravdu našla štěstí.

Od rozvodu se zpěvákem Sealem v roce 2012 na muže příliš štěstí neměla. Dva roky byla ve vztahu s bývalým bodyguardem Martinem Kirstenem a po něm tři roky s obchodníkem s uměním Vitem Schnabelem, se kterým se rozešla loni na podzim. Vzhledem k tomu, jak zamilovaně vypadají s Kaulitzem, vypadá to, že tady z jeho strany nevěra opravdu nehrozí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám