Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Chrissy Teigen (32) porodila syna Milese před šesti týdny a už ukázala dokonalé poporodní křivky v odvážném outfitu. Manžela Johna Legenda (39) doprovodila na otevření obchodu manželky Ellen DeGeneres Portie de Rossi Restoration Hardware x General Public. Vyšla si v opravdu krátkých černých šatech s rozparkem a hlubokým výstřihem.

Díky malému Milesovi se pár prý příliš nevyspí. „Moc toho nenaspím, ale nevadí mi to, začínám si vzpomínat, jaké to bylo s Lunou, když se narodila a znovu se do toho dostáváme,“ svěřil se Legend americkým médiím a doplnil, že kvůli dětem se snaží co nejvíce pracovat z domova.

Chrissy je známá tím, že pro ni na sociálních sítích nic není tajemstvím a ze svého soukromí sdílí skoro všechno. Nedávno dokonce odpověděla na komentář jednoho z fanoušků ohledně umělého oplodnění a potvrdila, že obě děti byly počaty touto cestou, neboť pár měl problémy počít. „Měli bychom klidně třeba šest dětí, pokud by to šlo, ale můj bože, je to vážně proces,“ nechala se slyšet Chrissy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám