Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

I podprsenky mají své superstar, jimž se v popularitě nic nevyrovná. Prozradíme vám, které to jsou a proč je ženy tak milují. A pozor, letošní léto nadělilo nejoblíbenějším podprsenkám nové barvy!

Podprsenka Maia: královna všestrannosti

Více

Komerční sdělení

Jestli si některá podprsenka zaslouží místo mezi hvězdami spodního prádla, je to MAIA 4D. Její košíčky z unikátního materiálu reagují na teplotu a přizpůsobují se liniím těla. Zároveň vykreslují přitažlivé křivky a dodávají potřebnou oporu. Obzvlášť v létě oceníte, že podprsenka dokonale dýchá a ňadra se v ní nikdy nepotí. Bezešvé košíčky jsou ideální pod přiléhavé oblečení a čtyři oblíbené barvy zajistí, že bude bezpečně neviditelná. Umí tohle všechno i vaše podprsenka?

Waves: hlavní cena v kategorii “uhrančivý dekolt”

Více

Komerční sdělení

Léto si žádá hluboké dekolty a jeden z nejkrásnějších vám zajistí saténová podprsenka Waves. Spojuje v sobě výhody klasické vyztužené a bardot podprsenky – příjemně se nosí a smyslně tvaruje ňadra. Kdybyste měla pocit, že na vás příroda šetřila, vyjímatelné vycpávky to elegantně vyřeší. K dostání je teď v béžovém odstínu, který je naprosto univerzální a využijete ho pod jakoukoli barvou oblečení. V létě přijdou vhod odepínací ramínka i krásně prodyšný obvod z jemného mikrovlákna. Není se co divit, že tuto podprsenku doporučuje sama Iva Kubelková!

Kouzelnice Angelia: optické triky ve vašich službách

Více

Komerční sdělení

Svůdná podprsenka Triangle bra Angelia si s vaším okolím pěkně pohraje. Chytře využívá svislé švy, díky nimž prsa zpevní a nádherně zakulatí, zatímco trojúhelníkové košíčky ňadra opticky zvětší. Kromě bílé a černé klasiky si můžete užít i něžně modrou nebo vášnivě červenou. Která bude ta vaše?

Eugenie: bestseller nejen pro obdařené

Více

Komerční sdělení

Není žádná náhoda, že právě tento střih patří k nejprodávanějším – bezvadně totiž padne i velkým ňadrům, což každá podprsenka neumí. Eugenie vyniká i kombinací netradičního vzoru a jemně vyšívaného tylu, který příjemně objímá horní linii dekoltu. Nositelky bujných tvarů jednoznačně potěší, že se ramínka u větších velikostí rozšiřují a zapínání má tři háčky.

Arthea: vítězka kategorie „pohodlí“

Více

Komerční sdělení

Název podprsenky Arthea Skin přesně vystihuje její charakter. Jakmile si ji obléknete, už nebudete chtít jinou – na těle je jako druhá kůže. Kouzlo spočívá v nevyztužených košíčcích z pevnějšího mikrovlákna, zevnitř pošitých hebkým bavlněným úpletem, které plynule přecházejí v široká ramínka. Pro dokonalý požitek jsou tu vypodložená ramínka. Komfort si tak užijí nejen ženy s drobnějšími ňadry, ale také ty bohatě obdařené.

Další články

Načítám