Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Brigitte Nielsen, známá jako představitelka Rudé Sonji, se ve svých čtyřiapadesáti letech stala popáté matkou, přičemž se poprvé dočkala dcery. S o 15 let mladším manželem Mattiou Dessim jí dali jméno Frida.

Herečka se nyní na sociální síti pochlubila první fotkou se svou holčičkou. Na snímku ji drží na prsou a obklopená dárky odpočívá na nemocničním lůžku. „Naše křehká malá Frida, naše skutečná láska“, napsala k fotce, již zveřejnila na sociální síti.

Zprávou, že bude opět matkou, Nielsen způsobila mnoha fanouškům šok a rozvířila debaty o tom, zda by ženy měly rodit i v tak pozdním věku. Lidé jsou, jako ostatně ve všem, rozděleni na dva tábory. Jedni jsou proti s tím, že je to „nepřirozené“, jiní zastávají liberální stanovisko, že když se na to žena cítí, tak proč ne.

Připomeňme zde další slavné ženy. Janet Jackson se jako padesátiletá prvorodička dočkala zdravého syna, první dítě ve svých 46 letech čeká také topmodelka Adriana Sklenaříková. Také herečka Rachel Weisz rozšiřuje řady, druhé dítě čeká ve svých 48 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám