Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pilotování letadel dávno není doménou mužů. V kabinách boeingů, airbusů i vrtulníků lze nalézt také ženy, z nichž některé jako by utekly ze stránek magazínů. Alespoň tyto určitě.

Asi nejslavnější pilotkou na světě je Švédka Maria Pettersson, která neproslula ani tak fotkami z pilotní kabiny, jako snímky z míst, kam se díky práci dostala, a jógovými pozicemi, které na nich předvádí. Zážitky z cest na Instagramu sdílí s 478 tisíci fanoušky.

Maria Pettersson

Jen o něco méně příznivců, lehce přes 400 tisíc, má další blondýnka ze Švédska, ovšem žijící ve Španělsku, Maria Fagerström. I ona je láká na snímky z cest po celém světě, od zasněžené Skandinávie po tropy. Ty se těší větší oblibě, v bikinách totiž Maria vypadá skvěle.

Captain Maria sails the South China Sea ⛵️

Příspěvek sdílený MARIA FAGERSTRÖM (@mariathepilot), Pro 17, 2017 v 9:48 PST

Maria Fagerström

I další zástupkyně dráždivého cestování je ze Švédska, tato země má nejspíš na krásné pilotky patent. Jde o Malin Rydqvist, která ale stejně jako její výše zmíněná krajanka „zběhla“ do teplých krajů a aktuálně žije v Chorvatsku. Její fotky lajkuje na 216 tisíc fanoušků.

Malin Rydqvist

Jedinou brunetkou ve výčtu je Holanďanka Eser Aksan Erdogan, která svých 130 tisíc fanoušků naposledy podráždila fotkami ze St. Tropez, kde mimo jiné oslavila své 33. narozeniny.

Eser Aksan Erdogan

Poslední zástupkyní ženské krásy za kniplem je Mexičanka Alejandra Manriquez. Ta je sice co do počtu followerů oproti ostatním začátečnicí, ale nepochybujeme, že své kolegyně brzy dožene. Potenciál totiž rozhodně má.

Alejandra Manriquez

Reklama

Další články

Načítám