Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Petra Svoboda (41) plánuje léto prožít z velké části v zahraničí. S partnerem Ondřejem Křivkou a dcerou Rachel se těší do Ameriky, konkrétně do Miami, kde to oba milují. A poprvé se tam vydají i s dcerou Rachel.

"Už se připravujeme na vysvědčení a pak letíme do Ameriky, kde Rachel ještě nebyla. Chtěli bychom jí ukázat Disneyland. Dokud ji to ještě baví, tak aby si to užila," řekla Super.cz Petra Svoboda.

Pověstné jsou i pláže v Miami, kde se to hemží vyrýsovanými těly místních dívek, a tak Petra maká na postavě. "Už jsem párkrát na Miami byla, pláže jsou tam krásné. Makám na sobě, chodím pravidelně cvičit, snažím se. Spíš je to ze zdravotního hlediska. Už mě občas bolí záda, je třeba se o tělo víc starat," vysvětluje.

V srpnu ji čeká i romantická dovolená s partnerem bez dcery. "Dámskou jízdu jsem měla s Rachel na jaře, teď to bude rodinná jízda. V srpnu pojedeme na dovolenou s partnerem," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám