Hlavní obsah
Článek

O tom, že si v letošní řadě StarDance zatančí i herec Jiří Dvořák (57), kterého mnozí znají hlavně z filmů Anděl Páně a jeho pokračování Anděl Páně 2, jsme již informovali. Teď přidáme informaci, že Dvořák sladí krok s nováčkem mezi profesionály, tanečnicí působící mimo jiné i v muzikálových produkcích (Krysař, Sibyla, Angelika), Lenkou Norou Návorkovou. Na videu se podívejte na jejich seznámení, vzájemné sympatie, zdá se, zafungovaly.

I ona svého tanečního partnera zná hlavně ze zmíněných snímků Jiřího Stracha. „Když jsem se otočila, tak jsem si hned vybavila Anděla Páně. A na to konto budeme v soutěži jak andělští, tak ďábelští - podle toho, jak to bude vyžadovat ten konkrétní tanec,“ řekla Lenka.

Jiří Dvořák bude zřejmě dávat přednost andělské verzi. „Chtěl jsem, aby moje partnerka byla dobrý člověk a abychom si spolu sedli. A také, aby nebyla příliš ambiciózní a neuštvala mě na sále,“ uvedl. „Na StarDance se mi líbí to, jak je elegantní a myslím, že v současné televizní produkci je ojedinělý. A protože mám tanec rád, tak jsem si řekl, že to ještě na stará kolena zkusím,“ dodal herec.

K dalším již potvrzeným dvojicím patří moderní pětibojař David Svoboda a loňská vítězka Veronika Lálová a herečka Veronika Arichteva s Michalem Necpálem. Mluví se také o zpěvačce Monice Bagárové, moderátorce Daniele Písařovicové nebo herci a hudebníkovi Václavu Koptovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám