Hlavní obsah
Článek

V červnu roku 2009 celý svět šokovala zpráva o smrti popového krále Michaela Jacksona (†50). Téměř na den přesně o devět let později odešel na onen svět i jeho otec Joe Jackson.

Otec Michaela a jeho deseti sourozenců trpěl rakovinou slinivky. O jeho skonu informoval americký server TMZ s odvoláním na člena rodiny Jacksonových. Zdravotní stav hlavy slavného klanu byl v pokročilém věku velmi vážný. Joe prodělal srdeční infarkt a příbuzní věděli, že se blíží jeho poslední den.

Joe Jackson udělal ze svých potomků hudební hvězdy. Ať už šlo o kapelu The Jackson 5 či sólovou dráhu Michaela a jeho sestry Janet, všichni se zapsali do dějin populární hudby. Joe byl na své děti jako hudební producent velmi přísný a jejich rodinné poměry nebyly ideální. Michael se netajil tím, že mu otec způsobil trvalé psychické následky.

Král popu nebyl jediným potomkem, jehož Joe přežil. V roce 1957 se Jacksonovým narodil syn Brandon, který zemřel ihned po porodu. Joe měl se svou manželkou celkem deset dětí. Jeho jedenáctým potomkem je dcera Joh'Vonnie, kterou zplodil během aférky s milenkou Cheryl Terrell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám