Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její profesí je móda. Donedávna ale Monika Marešová (43) z pozice módní redaktorky s modelkami pracovala, vybírala je, oblékala. Když svůj život spojila s Leošem Marešem, tak se díky zájmu druhých v této pozici sama objevuje.

Nedávno se sympatická brunetka společně s dvojčaty Miroslavem a Martinem Dubovickými stala tváří kolekce Filipa Vaňka. Pro stylistu to byl první tvůrčí počin tohoto druhu. „Jako modelka se necítím. Je ale pravdou, že jsem v této úloze častěji než dřív, ale musím říct, že si vybírám věci, které mě oslovují a baví a tohle byla jasná volba,” vysvětluje Monika.

Marešová si focení pod taktovkou Benedikta Renče užila. Vždyť tato původně pánská kolekce byla právě díky ní obohacena o obleky pro dámy. „Samozřejmě, že za tím stojí Filip, ale dalo by se říct, že jsme to nějak vytvářeli společně. Ptal se mě, co bych chtěla nosit, co mi v šatníku chybí, a vytvořil mi tuto kolekci mně na míru. Myslím, že tahle kolekce, která bude slušet kterýkoli ženský,” říká.

Moniku často vídáme v nákladné velké večerní, ale ona se nejlépe cítí v džínách, triku a kšiltovce. Pánský styl jí sedí víc než okázalá ženskost. „Jsem v oblékání víc chlapeček než holčička. Myslím si, že pánský styl může vyznívat mnohem víc sexy než minisukně a velký výstřih,” vysvětluje. Jak se vedle ní cítí manžel Leoš Mareš, když s ním vyjde do společnosti ve smokingu, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám