Hlavní obsah
Článek

Herec, komik a scenárista, známý hlavně ze skupiny Monty Python, John Cleese (78) vyrazil i s manželkou Jennifer Wade (47) na výlet do Benátek. Ruku v ruce se procházeli po náměstí Svatého Marka, dopřáli si oběd v jedné z restaurací s výhledem na památky, přepravovali se na loďkách, sloužících jako taxi. A hercova žena vše velmi pečlivě fotografovala. Možná i z toho, a všech ostatních fotografů kolem, byl Cleese podrážděný a jeho manželka zasmušilá. Alespoň to tak působí na fotkách.

Jennifer je Johnovou čtvrtou ženou, vzali se v roce 2012 a o tři roky později si herec v interview pro The Lady vychvaloval: „Je moc hezké být zamilovaný v mém věku. Všechno ostatní se zdá být nedůležité. Tento pocit, takové napojení jsem nikdy předtím nezažil.“

Ono „předtím“ patří hned třem ženám. Poprvé se ženil v roce 1968 se spisovatelkou a herečkou Connie Booth. Mají spolu dceru Cynthiu (43). Hercovou druhou ženou byla herečka Barbara Trentham, svatbu měli v roce 1981. Také s tou má dceru, Camilla se narodila v roce 1984. Rok 1992 pak přinesl sňatek s psychoterapeutkou Alyce Faye Eichelberger. Tato tři manželství ho při rozvodech údajně stála 25 miliónů liber, což je skoro 736 miliónů českých korun. Téměř půlka přitom šla na konto poslední zmíněné.

Reklama

Další články

Načítám