Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michelle Pfeiffer (65) nás okouzluje už od osmdesátých let a nyní nám opět vzala dech, když dorazila na premiéru marvelovského filmu The Ant-Man And The Wasp, ve kterém si i sama zahrála. Opravdu velmi zachovalá šedesátnice na sebe okamžitě strhla pozornost, protože vypadala jako bohyně.

Na premiéře se k Pfeiffer připojil i její manžel David E. Kelley, se kterým je v manželství od roku 1993. Pro slavnou herečku to není první komiksový film, ve kterém si zahrála. Asi nikdo nezapomene na její roli Catwoman ve snímku Batman se vrací z roku 1992. Nicméně jde o její první film z dílny Marvel.

„S komiksy od Marvela jsem se seznámila asi díky dětem, jako první to byl Spider-Man a pak nejspíš Iron Man,“ svěřila se Indo-Asian News Service a přiznala, že Ant-Mana neznala, ale je velkou fanynkou herce Paula Rudda, který Ant-Mana ztvárnil. Když jí tedy byla role ve filmu nabídnuta, neváhala prý ani minutu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám