Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po této ženě zdědila Ashley Graham (36) oblé křivky, na nichž postavila svou zářnou kariéru. Ale nejen ty, i kuráž a sklony k exhibicionismu, v tom dobrém slova smyslu. Protože nejen Ashley, ale i její matka Linda (54) na sociálních sítích propagují ženy plných tvarů.

Summer Lovin’ ☀️

Příspěvek sdílený LINDA GRAHAM (@themamagraham), Čen 18, 2018 v 1:44 PDT

Matka Ashley Linda je také propagátorkou žen plných tvarů.

Na svou dceru je Linda velmi hrdá a stejně tak Ashley nedá na matku dopustit. Nedávno se jejich kamarádství (a co si budeme povídat, i smysl pro byznys) promítlo i do pracovního života a nafotily spolu plavkovou kampaň. Díky té Linda po dlouhé době oblékla bikiny. „Bikiny jsem na sobě neměla od osmdesátých let,“ svěřila. A tak zatímco Ashley je inspirací pro třicátnice, její matka může být vzorem pro ženy padesát plus.

Plavky, které obě ženy oblékly, jsou z vlastní kolekce Ashley. Ta zahrnuje i spodní prádlo, červený komplet z úvodní fotky je z čerstvých návrhů pro příští sezonu. Celulitida, proti jejímuž retušování Graham hlasitě bojovala, na ní však chybí...

HBD to one hot MAMA! @themamagraham ILYSM

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham), Čen 22, 2018 v 11:21 PDT

Všechno nejlepší jedné sexy mámě, napsala Ashley k fotce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám